Skip to main content

Keittiöt ja kiintokalusteet

Mittatilaustyönä

Raaseporin Kalustetehdas, Tammisaari

Raaseporin Kalustetehdas Tammisaaressa toteuttaa teidän keittiönne tai tarpeelliset kiintokalusteet mittatilaustyönä ja toiveiden mukaan.

Keittiökalusteet

Keittiökalusteiden valmistus tapahtuu omalla tehtaalla ja ne toimitetaan aina valmiiksi kasattuna. Näin taataan tilaajalle täydellinen laatu ja toimitusvarmuus  Tarjoamme myös asennuspalvelun. Rakennamme kuin itsellemme: Käytämme aikaa suunnitteluun, kuuntelemme tilaajan toiveet, esitämme nykyaikaisia ratkaisuja ja asennuksissa varmistamme työn laadun ja jäljen. Keittiöt on tehty kestämään aikaa ja kulutusta.

Kiintokalusteet

Kiintokalusteilla toteutetaan tehokkaita tilaneliöitä kaikkeen käyttöön ja säilytykseen! Komerot ja liukuovet ovat mittatilaustuotantoa, uniikit ja aina tilaan sopivat.

Kodinkoneet täydentävät kokonaisuuden

Keittiöiden ja muiden tilaratkaisuiden lisäksi tarjoamme useiden laatumerkkien valikoimasta kodinkoneet ja -laitteet.
Valitse keittiön tyyliin sopivat kodinkoneet Grammin ja Askon skandinaavista designia edustavasta tyylistä tai hinta laatusuhteeltaan ylivoimaisista Catan mustista peililasipintaisista koneista. Ehkäpä vanhaan tyliin sopivat Gorenjen Retro tai Classiko ovat suosikkisi.
Tule tutustumaan uutuustuotteisiimme. Näyttelytilamme sijaitsee Tammisaaressa.

Raaseporin Kalustetehdas – Laatua vuodesta 1988

Pekka Nevalaisen perustettua yrityksemme vuonna 1988, olemme kalustaneet lukuisia keittiötä paikallisiin koteihin, niin omistus kuin vuokra asuntoihin. Kesäkoteihin olemme toteuttaneet keittiöitä niin ulkosaariston helmiin kuin jopa tiettömään Norjan vuoristoon.
Tänä päivänä tiloissamme on yksi paikkakunnan monipuolisimpia keittiönäyttelyitä. Valmistamme mittatilaustuotteet omassa puusepänverstaassamme, jonka moderni konekanta antaa mahdollisuudet vaativillekin toteutuksille.

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuottavat parhainta tekniikkaa ja viimeisintä designia yhdistäviä keittiöitä.
Perheyrityksemme tekee työtä suurella sydämellä, ja vuosikymmenien saatossa olemme rakentaneet ennen kaikkea ystävällisiä ja lämpimiä suhteita asiakkaisiimme.
Meille on tärkeää tutustua asiakkaisiimme ja ymmärtää heidän toiveensa ja tarpeensa. Vain siten voimme tarjota aidosti juuri heidän kotiinsa sopivan ratkaisun. Meillä on sinulle aikaa.